Joey kwam via BergWerk aan een creatieve baan bij TelecomHunter

Joey dé vindingrijke geest bij TelecomHunter!

De 29-jarige Joey is een echte Harderwieker en heeft sinds 2020 zijn diploma voor de hbo-studie Communication & Multimedia Design op zak. Na zijn studie is hij blijven werken in Utrecht, maar de reistijd begon hem steeds meer tegen te zitten. Daarom ging hij op zoek naar een baan in de buurt en laten wij nou net die baan voor hem gevonden hebben! Sinds kort is Joey te vinden bij TelecomHunter als marketing- en communicatiemedewerker.

 

Hoe ben je bij BergWerk terecht gekomen?

“Ik kreeg van bergwerker Yara de vacature marketing- & communicatiemedewerker bij TelecomHunter doorgestuurd. Zij kent mij persoonlijk en wist dat ik op zoek was naar een baan in de buurt. Zij is zelf op bezoek geweest bij TelecomHunter en kent het bedrijf en de sfeer. Zij had goed ingeschat dat dit bedrijf wel eens erg goed bij mij zou kunnen passen. Na het lezen van de vacature was ik nog niet meteen 100% overtuigd, omdat de werkzaamheden vooral uit het schrijven van teksten zouden bestaan. Dat is nou net iets wat ik minder leuk vind om te doen. De rest van de vacature sprak mij wel heel erg aan! De foto’s maakte mij ook erg nieuwsgierig naar het team. Daarom leek het mij een goed idee om eens een bakje koffie te drinken bij TelecomHunter. Gewoon vrijblijvend! Bergwerker Henriëtte regelde alle contacten en plande een eerste afspraak in.”

 

Hoe is de kennismaking met TelecomHunter verlopen?

“Dankzij Henriëtte kon ik binnen één week al op gesprek komen bij TelecomHunter. Het eerste gesprek was heel erg vrijblijvend. Daarom voelde ik mij erg chill, want toen ik binnenstapte voelde het meteen als een warm bad. Dat klinkt heel cliché, maar zo ervaarde ik het echt!

Zij gaven aan dat teamspirit op nummer één staat en dat zij daarna pas kijken naar iemands skills. Verder was het bedrijf nog zoekende wat deze marketingfunctie precies in ging houden. Zij stonden open voor ideeën en initiatieven van een creatieve geest. Daardoor kon ik aangeven wat ik leuk vind om te doen en waar ik goed in ben. Uit dit gesprek bleek dat teksten schrijven helemaal niet zo’n groot onderdeel van deze functie hoeft te zijn. Ik was daarom mega enthousiast over deze functie geworden!”

 

Je was dus erg enthousiast na het eerste gesprek. En toen?

“Aan het einde van het eerste gesprek hadden we afgesproken dat we er allebei twee dagen over na zouden denken. Eigenlijk wist ik het antwoord al wel, maar twee dagen later belde ik hen op om aan te geven dat ik er graag wil werken. Gelukkig waren zij ook erg positief en konden we een tweede afspraak inplannen. Tijdens deze afspraak maakte we bepaalde afspraken wat concreter en hebben we de hand geschud.”

Wat was je eerste indruk van TelecomHunter?

“In de vacaturetekst werd er onder andere al duidelijk dat er jonge en gezellige mensen werken, dat er zelfs een eigen sportschool aanwezig is en dat zij bijvoorbeeld elke dag een lekkere lunch regelen. Daarbij kon Henriëtte mij nog meer in detail vertellen wat ik kon verwachten. Hierdoor had ik al een goed beeld van het bedrijf. Het bedrijf sprak mij meteen aan. Tijdens mijn eerste bezoek ontdekte ik ook al snel dat alle verwachtingen helemaal klopte. Het is een erg laagdrempelig en informeel bedrijf. Daar houd ik van!”

 

Hoe heb je je proefmaand ervaren?

“De eerste maand is voorbij gevlogen. Ik kijk met een positief en goed gevoel terug op de proefmaand. De eerst week is altijd even aftasten, maar al gauw was ik met mijn eigen projecten bezig. Ik ben voornamelijk bezig geweest met het maken van diverse productvideo’s. Waaronder het filmen en editen van een lifestyle video over een headset die TelecomHunter verkoopt. Hiervoor heb ik video’s opgenomen in een trein, onderweg en op kantoor. Verder heb ik ook visuals ontworpen, productteksten geschreven, meetings gehad, motion video’s gemaakt en ben ik bezig geweest met de social media kanalen van TelecomHunter.”

 

Wat hoop je te bereiken / leren bij TelecomHunter?

“Momenteel heb ik al veel ervaring met de uitvoerende creatieve werkzaamheden, maar ik wil graag meer leren over het complete plaatje rondom een project. Zodat ik meer de werkzaamheden van bijvoorbeeld een marketing manager leer. Denk hierbij aan: kijken naar het budget, meetings aansturen, marketingplannen opstellen, creatieve uitingen maken, zorgen dat het eindproduct op een pakkende manier op de juiste online kanalen wordt gepromoot en nog veel meer. In mijn eerste maand heb ik hier al van mogen proeven en ik weet dat dit in de toekomst meer zal gebeuren. Daar kijk ik dan ook erg naar uit, want hier kan ik veel van leren! Cliché, maar waar: ik leer elke dag wel iets. Al is het iets kleins!”

Hoe heb je de samenwerking met Henriëtte ervaren?

“Vlak voordat ik mijn eerste afspraak had bij TelecomHunter, ontving ik van Henriëtte een berichtje waarin zij mij succes en veel plezier wenste. Dit laat al zien hoe betrokken en persoonlijk BergWerk is. Verder was de communicatie kort en krachtig. Precies zoals ik het fijn vind. Ik werd niet plat gebeld of overspoeld met mailtjes. De hoeveelheid communicatie was precies goed zo. Daarbij was Henriëtte erg transparant. Ik wist precies waar ik aan toe was, wat voor soort bedrijf TelecomHunter is, wat voor soorten mensen er werken en wat de salarisindicatie was.”

 

Zal je BergWerk aanraden?

“Ja, zeker! Juist jullie fijne manier van communiceren raad ik iedereen aan. Jullie zijn transparant over de bedrijven en vacatures die jullie hebben. Ik had ook totaal niet het gevoel dat jullie mij ergens snel wilde plaatsen om jullie targets te halen. Jullie kijken eerst of er een match is en dan stellen jullie pas een vacature voor aan een werkzoekende. Dat vind ik erg goed! Mocht ik in de toekomst op zoek gaan naar een baan zal ik zeker een kijkje nemen op jullie website! Ik was verbaasd voor hoeveel branches jullie vacatures open hebben staan en hoe divers de bedrijven zijn waar jullie voor zoeken!”

Wist je dat TelecomHunter…

  • een eigen sportschool op kantoor heeft waar je gratis gebruik van mag maken?
  • een luxe douche op kantoor heeft waar jij na een sportsessie lekker kan douchen?
  • elke dag een uitgebreide lunch regelt? Er wordt zelfs aan sportmaaltijden gedacht!
  • een zeer uitstekend marktconform salaris biedt?
  • een goed bereikbaar kantoor heeft vlakbij de afrit van de A28?
  • een prachtig pand gelegen aan de rand van het Veluwemeer heeft?
  • bestaat uit een jong en zeer gezellig team?
  • flexibel is qua werktijden? Breng jij jouw kind om 08:30 uur naar school? Dan start je gewoon een kwartiertje later en werk je iets langer door!
Meer over TelecomHunter

Een kijkje achter de schermen bij TelecomHunter

Een foto zegt 1000 woorden, maar zelf beleven zegt nog veel meer! Daarom ben jij van harte welkom om eerst langs te gaan om meer te ontdekken over wellicht jouw nieuwe werkplek. Neem contact met ons op. Dan regelen wij dat je langs kan komen!

telecomhunter joey harderwijk bergwerk marketing en communicatiemedewerker telecomhunter bergwerk bergwerk telecomhunter joey joey telecomhunter bergwerk harderwijk joey telecomhunter bergwerk joey marketing communicatiemedewerker telecomhunter

Ben jij ook enthousiast geworden over werken bij TelecomHunter?

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen jou graag nóg meer over werken bij TelecomHunter in Harderwijk!

Neem contact op
With by Websheriff